Barion Pixel Skip to main content

TulipGarden Nagyvenyim

Kedves Érdeklődők!

A szokásosnál melegebb időjárás miatt a tulipánok virágzása idén korábban kezdődött, és a tervezett négy hét helyett két hét alatt lezajlott, ezért kertünk a 2024-es évre bezárt.

Kérjük, hogy aki érdeklődik a kertünk iránt, akár az őszre tervezett tulipánhagyma vásárral, vagy a következő évi tulipán szürettel kapcsolatban, az kövesse a Facebook oldalunkat , mert naprakész információkat ott közlünk.

További információ a facebook oldalunkon.

Várunk mindenkit szeretettel a 2025-ös évben!

Kertészetünk a Fejér megyei Nagyvenyimen található. Jól megközelíthető, mégis csendes, barátságos községben. A Venyim Gyümölcse Kertészet több, mint 20 éve működik családi gazdaságként. Fő profilunk a gyümölcstermesztés, valamint a környező termelők ültetvényeiben építőipari munkák: tám- és öntözőrendszerek építése, ültetvénytelepítés.

Célunk, hogy minél több család látogasson el hozzánk így a gyerekek a jó levegőn indirekt módon is sokat tanulhatnak. Járnak hozzánk óvodás csoportok és bizony egy élménytraktorozással, almaszedéssel eltöltött délelőttért nagyon hálásak az óvónők, alvás probléma aznap biztosan nem lesz… Nincs megállás, tovább kell színesedni! Ezért is csatlakoztunk a TulipGarden csapatához. Szőlősgyörökön megláttuk, megszerettük és itthon is megvalósítjuk! Szeretnénk, ha ezzel az újítással új embereket is ki tudnánk vonzani a kertbe. És mivel itt lakunk nekünk sem lesz utolsó látvány ennyi tulipán virágzását nézni. Ehhez kezdésnek 30 000 tulipán és közel 1000 jácinthagymát ültettünk. Ami külön érdekesség ekkor fog virágozni az alma is, a sorok végében tulipán csokrokkal.

Szedd magad akcióink régóta működnek és egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Már nem csak helyi lakosok járnak hozzánk, hanem az ország egész területéről elutaznak ide, első[1]sorban az eper szezonban. Rövid véleményfelmérés során sokan elmondták, hogy a szedd magad akciókban nem az ár dominál, inkább a minőségi áru és jó programnak tartják. Aki teheti kihozza gyermekét is, akik hála a kertészet őrző-védő kutyájának Mazsolának bejárják az egész kertet. További fejlesztéseket is tervezünk, ennek fontos része a parkosítás, tájékoztató táblák kihelyezése, a meglévő térköves területre egy kilátó-pergola építése. A szedd magadhoz további eszközök, kosarak, ollók, beszerzése. Valamint egy 3 szobás panzió apartman kialakítása, így téve teljessé az élményt. A gyerekek kedvéért szeretnénk egy kisállat-simogató karámot is létrehozni, valamint játszóteret alakítanánk ki.

Csizmadia György

A környék látnivalói, ebből tudsz válogatni

A település arborétumában jót lehet sétálni csendes, nyugodt hely. Igény szerint itt a rendházban szállás is foglalható.

Ha valaki finom pizzára, frissítőre vágyik a Mirage Étterem és Pihenőt tudjuk ajánlani itt helyben. Ha halas ételre vágyik a látogató két halászcsárda is van a közelben. Dunaújvárosban a Szalki szigeten a Dunagyöngye Halászcsárda és Baracson a Baracsi Halászcsárda.

Egész hétvégés kirándulást tervezőknek ajánljuk felkeresésre a Récalmáson található Jankovich Kúriát itt wellness szolgáltatás és szállás is igénybe vehető. Szaunázni vágyóknak a dunaújvárosi Aquantis élményfürdőben is van lehetőségük kikapcsolódni.  Sajnos a fürdőnek jelenleg csak ez a része működik, illetve a Szalki szigeti kemping várja a látogatókat és szaunázni vágyókat szeánszokkal.

Nagyvenyimen a Katolikus rendházban turista szállás  illetve a környék szállodáiban van magasabb komfort fokozat.

Sporthorgászait lehetőség, lovaglási lehetőség számos van a környéken.

error: Content is protected !!