Barion Pixel Skip to main content

TulipGarden Dunakanyar

Térkép: TulipGardenDunakanyar
Kapcsolat: 06 30 351 9084
tulipgardendunakanyar@gmail.com

 

Kedves Érdeklődők!

A szokásosnál melegebb időjárás miatt a tulipánok virágzása idén korábban kezdődött, és a tervezett négy hét helyett két hét alatt lezajlott, ezért kertünk a 2024-es évre bezárt.

Kérjük, hogy aki érdeklődik a kertünk iránt, akár az őszre tervezett tulipánhagyma vásárral, vagy a következő évi tulipán szürettel kapcsolatban, az kövesse a Facebook oldalunkat , mert naprakész információkat ott közlünk.

További információ a facebook oldalunkon.

Várunk mindenkit szeretettel a 2025-ös évben!

 

Érdemes az eseményhez csatlakozni, hiszen minden fontos információt itt osztunk meg először, a szüret ideje alatt pedig naponta érkezünk a legfrissebb fejleményekkel.📰

Szedéshez szükséges eszközök:✂️🧺

  • Metsző olló✂️
  • Kosár 🧺

Metszőollót, és kosarat tudunk biztosítani limitált mennyiségig. Azonban, ez hamar elfogyhat az érdeklődők számától függően, ezért kérlek hozzatok magatokkal, ha lehetséges szedéshez eszközöket!

 Fontos, hogy a szedés során a virágokat az alsó levele felett vágjuk le!

  •  🌷Tulipán ára: 300 Ft/szál
  •  🎫Belépőjegy: 1000 Ft/Fő
  • 12 éven aluliak számára díjtalan!
  • A helyszínen készpénzes és kártyás fizetésre is lesz lehetőségetek.💵💳

Elsőként szeretnénk visszaemlékezni, és felidézni, mikor 2021 tavaszán Mátrai Zoltán elvarázsolt minket Kalafatics Katával közös tulipánosukba, ami nem más mint a TulipGarden Balaton! Ők az egész Franchise megálmodói. Így az Országban mára már több helyen is találkozhattok TulipGardenekkel többek között velünk is a TulipGarden Dunakanyarban!

Helyszín leírása:

🌎 A TulipGarden Dunakanyar Vác és Kosd között terül el Cselőtepuszta egy kis tanyavilág. Első hallásra/olvasásra úgy tűnik mintha a világ végén lenne de azért nem olyan vészes a helyzet, nos ennek a kis tanyavilágnak a határában található kertünk. 🚗Budapest irányából az M0-ás majd az M2-es autóútról zökkenőmentesen megközelíthető! Szentendréről kompon át, Heves megyéből Aszód irányába, Nógrád vagy akár más megyéből sőt Szlovákiából is könnyedén eljuthattok hozzánk! Facebook oldalunkon a google térképalkalmazás segítségével egy kattintás az egész!

🚌 Tömegközlekedéssel Vácról – Kosd irányába Cselőtepusztai megállóig. onnan a tanyavilág felé vezető betonos bekötőút irányába 200 – méter és az utolsó háztól már látni fogjátok a parkolót illetve a kert kerítését!

Ahogyan azt már többször is említettük, Összesen: 70.000 ezer darab tulipán virághagyma került elültetésre. Azaz 81 fajta közül választhattok a szüreti időszak alatt kertünkből, Igyekeztünk minél különlegesebbeket kiválasztani, bár ámulatba ejtő mindegyik! Gyönyörű színkavalkáddal fognak várni benneteket, Persze ez az időjárás függvénye! Otthonaitokban vázába téve, vágott virágként csodásan fognak mutatni. Továbbá kertünket bővítettük Jácint és Nárcisz különlegességekkel is!

Kedves Gazdik! 🐈 Biztosra mondhatjuk, hogy 2024 Tavaszától kertünk ismét házi kedvenc barát hely! A terület körbe kerítve, így a gazdik nyugodtan elhozhatják házi kedvenceiket is magukkal! Ők talán még jobban fogják értékelni, hogy a gazdájukkal a szabadban és ilyen csodálatos virágok között lehetnek! 🚫 Kérjük a gazdikat, hogy (póráz, hám, esetlegesen szájkosár) használatáról gondoskodjanak.

👨‍👩‍👦👨‍👩‍👧‍👧A kisgyermekesek figyelmét szeretnénk felhívni, hogy babakocsival érkezve is körbe tudjátok járni a kertet.

Kézműves termékekkel is találkozhattok, Nagyi titkaival: 🍒🍑🌰🥃🍯 lekvárok,szörpök, különféle bogyós gyümölcsök, házi kézműves sajtok szappanok és még sok minden házi praktikával!

A jelenlegi egészségügyi helyzet megengedi, hogy a kert védettségi igazolvány és maszk nélkül is látogathassátok. Szerencsére hatalmas tér áll a rendelkezésünkre, hogy kellő távolságot tudjunk tartani, kérlek figyeljetek erre akkor is, ha éppen sorban álltok a pénztárnál, a büfénél, vagy épp a csomagolónál is! Kézfertőtlenítőket több helyen is elhelyezünk a kertben, amit nyugodtan tudtok használni! A biztonságunk és egészségünk a legfontosabb! Kérünk titeket, hogy régi és új posztjainkat esemenyeinket figyelmesen, értelmezve olvassátok!❗️

Nagyon sok szeretettel várunk minden kedves Érdeklődőt a szedd magad szüretekre!

*A változtatás jogát fenntartjuk! 🌷 TulipGarden Dunakanyar 🌷 csapata!

 

2612 Kosd - Cselőtepuszta
error: Content is protected !!