Barion Pixel Skip to main content

TulipGarden Tisza-tó

Kedves Érdeklődők!

A szokásosnál melegebb időjárás miatt a tulipánok virágzása idén korábban kezdődött, és a tervezett négy hét helyett két hét alatt lezajlott, ezért kertünk a 2024-es évre bezárt.

Kérjük, hogy aki érdeklődik a kertünk iránt, akár az őszre tervezett tulipánhagyma vásárral, vagy a következő évi tulipán szürettel kapcsolatban, az kövesse a Facebook oldalunkat , mert naprakész információkat ott közlünk.

További információ a facebook oldalunkon.

Várunk mindenkit szeretettel a 2025-ös évben!

A Tisza-tó Tulipános Kertje Vár Rátok!

Egész csapatunkkal izgatottan készülünk arra, hogy április 5-én, pénteken megnyissuk a Tisza-tó Tulipános Kertjét, és szeretettel várunk mindenkit, aki szeretné átélni ezt a különleges virágvarázst.

Ahogy közeleg a nyitás napja, úgy nő bennünk a várakozás és az izgalom. Tudjuk, hogy ti is alig várjátok már, hogy megcsodáljátok a 200,000 csodálatos tulipánt, ami már alig várom, hogy megmutathassuk nektek. Bízunk benne, hogy több hétvégén át együtt tölthetünk majd időt, és emlékezetes pillanatokat oszthatunk meg egymással.

Fontos, hogy bármennyire is szeretnénk, az időjárásra sajnos nincs befolyásunk. Ezért mindig nézzetek rá az oldalunkra indulás előtt, hogy friss információkkal szolgálhassunk számotokra.

Velünk lesztek? Gyertek és élvezzétek velünk a virágok szépségét!

Nyitvatartás:

 • Hétköznapokon: Csütörtök-Péntek 9:00-17:00
 • Hétvégén: Szombat-Vasárnap 9:00-18:00

Emlékeztetünk mindenkit, hogy a kertünk zárva tart a fenti időpontokon kívül.

Tervezett nyitvatartási napok:

 • Április: 5-6-7.
 • Április: 11-12-13-14.
 • Április: 18-19-20-21.
 • Április: 25-26-27-28.
 • Május: 1-2-3-4-5.

Természetesen a tervezett napok változhatnak az időjárás és a virágok állapotának függvényében.

Különleges Virágok és Szeretettel Várunk Titeket:

Idén még több meglepetéssel és különleges virággal készülünk, hogy felejthetetlen élményben legyen részetek. Örömmel mutatjuk majd be nektek a 105 fajtát, és lehetőséget biztosítunk a fotózásra is a bemutatókertben.

Fontos Tudnivalók és Kényelmi Szolgáltatások:

 • A tulipánok ára: 300 Ft/szál
 • Belépőjegy: 1000 Ft/fő, 12 éven aluliaknak díjtalan!
 • Fizetési lehetőség készpénzzel és kártyával is.
 • Nem kell előzetesen bejelentkezni.
 • A szedéshez metszőollót és kosarat biztosítunk, de kérjük, hozzatok magatokkal is, hogy mindenki kényelmesen szedhessen.

Gondoskodjunk együtt a Virágokról:

Fontos, hogy a virágokat óvatosan és szeretettel szedjük, hogy minél tovább gyönyörködhessünk bennük. Tilos bármilyen módon károsítani vagy megsemmisíteni őket.

Gyermekbarát Környezet és Kényelmi Szolgáltatások:

Gyerekekkel is szívesen várunk mindenkit, hiszen rengeteg szórakoztató program és élmény vár rájuk is. És persze, a szülők sem maradnak ki a mókából!

Étkezés és Vásárlási Lehetőségek:

Ha megéheznétek vagy csak megpihennétek egy kicsit, büfénkben finom falatokat és italokat kínálunk nektek. És hétvégente még Charlie is velünk lesz, hogy finom kézműves hamburgereivel megörvendeztessen titeket.

Hol Találjátok Meg Bennünket?

A TulipGarden Tisza-tó kertje Abádszalóktól mindössze 4 kilométerre található, Kunhegyes felé haladva. Keressetek minket a Google Maps vagy a Waze keresőjében “TulipGarden Tisza-tó” névvel

Köszönjük, hogy Velünk Vagytok!

Nagy szeretettel várunk mindenkit, hogy együtt élvezzük a tulipánok szépségét és az összetartozás hangulatát. Ha további kérdéseitek lennének, ne habozzatok felvenni velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat és További Információk:

További információkért és friss hírekért kövessetek minket Facebookon és Instagramon! Természetesen keressétek bátran az alábbi elérhetőségeinken:

Telefon: +36 30 273 6361 Email: tulipgardentiszato@gmail.com

Szeretettel és Virágokkal:

A TulipGarden Tisza-tó csapata nevében Tóth Diána

Friss hírek, információk

Abádszalók 0277 hrsz, 5241

Főkertész

error: Content is protected !!