Barion Pixel Skip to main content

TulipGarden Csákvár

Kapcsolat : +36 20 496 8603

Térkép: 8083 Csákvár, Zöldhegy

Csákvárt mindannyian nagyon szeretjük, hiszen erdőjáró, természetszerető emberekként a „Vértes fővárosa” mindig is kedvelt turista célpont volt a számunkra, ugyanígy a rendszeresen idelátogató sok ezer turista számára is. Csákvár földrajzi elhelyezkedése, fekvése és közlekedési kapcsolatai kiválóak.

A Vértes nyújtotta élmények, a természeti környezet, a turisztikai attrakciók — akár az Esterházy kastélyparkra, vagy éppen a Báracházi-barlangra, sőt akár a híres csákvári fazekasságra gondolunk — méltán tették népszerű turistacélponttá. Ide, a Vértes erdőségeinek szomszédságába álmodtuk meg tulipános kertünket!

A kert a Vértes oldalában, a Zöldhegyben helyezkedik el. Kedvező időjárási viszonyok esetén innen a Vértes déli nyúlványai mellett a Velencei-hegység, az Etyeki-dombság, a Budai-hegység, a Zámolyi-medence teljes területe is megfigyelhető. Ennek a panorámának a nagyszerűségére teszi fel a koronát kertünkben 2024 tavaszától már 61 féle tulipán-, két nárcisz- és hat jácintfajta virágzása. A tulipánoskert működtetését baráti házaspárként kezdtük el: Zombó Norbert és felesége Noémi, valamint Fehér Imre és felesége Éva. Különböző szakterületekről (rajztanítás, faipar, erdőgazdálkodás, mezőgazdaság) érkeztünk.

Március végétől várunk mindenkit, hogy pazar természeti környezetben megtapasztalhassa a virágtenger máshoz nem fogható, csodálatos élményét! Az ellazulás és az önfeledt kikapcsolódás garantált. Látogatóinkat büfé és változatos programok (kézműves sátor, szalmabála ugráló, kerti gépbemutató, erdélyi sajtkóstoló-és vásár, lovas fotózás) várják hétvégente.

Az aktuális nyitvatartási időkről és árakról a //www.facebook.com/tulipgardencsakvar oldalon tájékoztatjuk az érdeklődőket.

Biztosak vagyunk abban, hogy sok élménnyel, még több művészi fotóval, és nem utolsó sorban egy nagy csokor virággal távozva még napokig emlékezni fognak ránk!

 

8083 Csákvár, Zöldhegy, 47,402306; 18,445198

+36 20 496 8603

Partnerek a közelben

Csákváron és közvetlen környezetében- kiváló gasztronómiai élményt nyújtó vendéglátóhelyek, és minőségi szálláshelyek teszik teljessé az itt tartózkodás élményét.

Partnereink:

error: Content is protected !!