Skip to main content

    TULIPGARDEN Győrladamér    

    TULIPGARDEN Győrladamér    

    TULIPGARDEN Győrladamér    

    TULIPGARDEN Győrladamér    

    TULIPGARDEN Győrladamér    

Kedves leendő Látogatóink!

A TulipGarden Győrladamér idén már másodszor várja majd a virágok szerelmeseit Győrladaméron, a helyi sportpálya mögött. Kertünk ősszel újabb fajtákkal bővült, így már 34 tulipán fajta 65000 hagymája varázsolja színes kis ékszerdobozzá a ladaméri szántóföldet.

A nyitás tervezett időpontja: 2023. április 7., Nagypéntek.

Tervezett nyitva tartásunk:

 • Április 7. (Nagypéntek): 10:00-18:00
 • Április 8. (szombat): 10:00-18:00
 • Április 10. (Húsvéthétfő): 10:00-18:00
 • Április 12. (szerda): 10:00-18:00
 • Április 15 (szombat): 10:00-18:00 elmarad!!
 • Április16. (vasárnap): 10:00-18:00
 • Április 19. (szerda): 10:00-18:00
 • Április 22-23. (szombat-vasárnap): 10:00-18:00
 • Április 26. (szerda): 10:00-18:00
 • Április 29-30. (szombat-vasárnap): 10:00-18:00
 • Május 3. (szerda): 10:00-18:00
 • Május 6-7. (szombat-vasárnap, Anyák napja): 9:00-18:00 FIGYELEM! Ezen a hétvégén kérdéses, hogy nyitva tudunk-e lenni.

Eddigre a meleg időben a tulipán gyorsan elvirágozhat. Kövessétek a facebook oldalunkat, ahol az aktuális nyitva tartásunkat rendszeresen megosztjuk.

A belépő 18 év felett: 500 Ft
A tulipán ára: 300 Ft/szál
Fizetni készpénzzel és bankkártyával is lehet.
A helyszín megtalálható Google Maps vagy WAZE használatával is: TulipGarden Győrladamér.
Autóval, kerékpárral egyaránt könnyen megközelíthető a kert, és a legközelebbi buszmegállótól is csak tíz perc sétával elérhető.
A kertben lesz büfé, italok mellett idén harapnivalót is tudtok majd vásárolni.

A gyerekeknek lehetőségük lesz használni a kerti játékokat, lesz hinta, csúszda, illetve ha az időjárás engedi, akkor légvár is üzemelni fog. Ezek használata felnőtt felügyelete mellett, saját felelősségre történhet.
Húsvétkor egy nyuszi és bárány is erősíti majd a csapatunkat.
Alkalmanként kézműves árusok is színesítik a kínálatot, ezek időpontjáról az oldalunkon tudtok majd tájékozódni.
Bizonyos napokon lesz a helyszínen profi fotós is, akivel szép képeket tudtok készíttetni. Lehetőség lesz vele a nyitvatartási időn kívül is fényképezkedni.

A szedéshez szükséges eszközöket – olló, kosár – lehetőleg hozzatok magatokkal, mert azt csak korlátozott mennyiségben tudunk biztosítani.
Az aktuális információkról facebook oldalunkon folyamatosan tájékoztatást fogunk adni, érdemes követni az oldalunkat:

Szeretettel várunk Titeket!

 

Családi gazdaságunk, a Szigetközi Szabó Kertészet Győr mellett, Győrladaméron, az Alsó-Szigetközben található. Ez a Duna-, valamint mellékágai által kialakított és határolt tájegység sajátos szépségével méltán vonzó sokak számára. Édesapánk az 1980-as évek végén kezdett el itt gazdálkodni, mi pedig — Balázs és Péter —, a két testvér visszük tovább a lángot, de természetesen a család minden tag[1]ja kiveszi a részét a munkából.

Kiváló fajtákat választva, magas technológiai színvonalon és ráfordítással, nagy odafigyelés mellett termesztünk magvas- és mag nélküli görögdinnyét a vevőink legnagyobb megelégedésére. Már több éve megnyitjuk nyáron Győrladaméron a dinnye-standunkat, ahol a vásárlóink a frissen szedett termésekből válogathatnak.

Kicsit haza beszélve, de azért talán túlzás nélkül mondhatjuk, hogy mára képesek vagyunk olyan minőséget előállítani ebből a kedvelt nyári csemegéből, ami a legmagasabb fogyasztói igényeknek is megfelel. Visszatérő vevőink nagy száma bizonyítja számunkra, hogy jó döntés volt belevágni. Tavaly először próbálkoztunk sárga[1]dinnyével is. Tanuló év volt, idén a szerzett tapasztalatokkal felvértezve folytatjuk termesztését.

Ismert a mondás, miszerint a türelem rózsát terem. Bár türelmünk szinte végtelen, és a rózsát is szeretjük, de ez nálunk mégis máshogy alakult: a dinnye tulipánt terem. Történt ugyanis, hogy az egyik visszatérő dinnye vásárlónk, aki mindig kitüntetett minket a figyelmével, és akivel többször is hosszasan elbeszélgettünk, annál is inkább, mivel ő is „szakmabeli”, agrár szakember, sőt, családi kötődése van a dinnyetermesztéshez, egy múlt nyári beszélgetésünk alkalmával izgalmas lehetőségre hívta fel a figyelmünket. Tőle tudtuk meg, hogy a TulipGarden további partnereket keres az országban tulipános kertek kialakításához. Az ő ajánlásával jutottunk el Katához és Zoltánhoz, akik bizalmat szavaztak nekünk, így a mi kis kertünk lesz az egyik a tizenháromból a TulipGarden csapatában.

Az elmúlt ősz végén 14 tulipánfajta 50 000 hagymáját ültettük el a leendő kertünkben Győrladaméron. Jelenleg folyamatban van a kert kialakítása, a szükséges eszközök beszerzése, és a felkészülés valami olyanra, amiben még nem volt részünk. Kicsit izgatottak is vagyunk, hiszen reményeink szerint sokan lesznek majd kíváncsiak a virágzó tulipánok látványára, és mi szeretnénk maradandó élményt szerezni mindenkinek, aki ellátogat hozzánk. Ez nekünk teljesen új pálya, de bízunk benne, hogy hamar belejövünk, és sikeres tulipánszezon után ősszel a kertünk további bővítésén munkálkodunk.

9173, Győrladamér
error: Content is protected !!