Skip to main content

    TULIPGARDEN Rétköz    

    TULIPGARDEN Rétköz    

    TULIPGARDEN Rétköz    

    TULIPGARDEN Rétköz    

    TULIPGARDEN Rétköz    

    TULIPGARDEN Rétköz    

A TulipGarden Rétköz Kékcse külterületén található.

Az ide látogatók számos szálláshely, étterem, nevezetesség és szórakozási lehetőség közül kedvükre válogathatnak. A legközelebb fekvő szálláshely a TulipGarden Panzió, amely közvetlenül a TulipGarden Rétköz mellett helyezkedik el. A 2021-ban felújított panzióban 5 db teraszos, valamint 7 db standard szoba áll a vendégek rendelkezésére. A szálláshelytől 200 méter távolságra terül el a Rétközi-tó, Magyarország 5. legnagyobb egybefüggő vízterülete.

A Várda Sport Hotel Kisvárda közkedvelt részén, a Kisvárdai Vár szomszédságában, a várkert nyújtotta, csendes környezetében, a TulipGarden Rétköztől mindössze 8 perc autóútra található.  A hotel minden igényt kielégítő felszereltsége és szolgáltatásai kiváló feltételeket biztosítanak sportcsapatok, egyéni sportolók felkészülésére, valamint turisták számára.

A Bucka-Lak a TulipGarden Rétköztől csupán 1,5 km-re, Szabolcsveresmartot Kékcsével összekötő főútvonalon találják meg az ide látogatók. A szálláshely 9 db szobával rendelkezik, mely 1-4 fő elszállásolására alkalmas. Előzetes egyeztetés alapján motorcsónakázásra, hajókirándulásra, lovaskocsizásra, kalandtúrára és kerékpárkölcsönzésre is lehetőség nyílik a vendégek számára.

Kisvárda klasszikus belvárosában, a sétáló utcánál található a BAB-lak Udvarház. Jelenleg 4 apartman áll a vendégek rendelkezésére. A kávé szerelmeseinek egy nagyszerű választás lehet, hiszen a szállás udvarában található a Warda Coffee Roasters, amely saját pörkölésű kávékat készít.

A Rétközi-tó, mely Magyarország 5. legnagyobb egybefüggő vízterülete, a TulipGarden Rétköztől 200 méter távolságra található. A tó ma már nem csak a horgászok által kedvelt víztér, hanem szabadidejüket a természetben eltölteni vágyók számára is vonzó célpont.

Kisvárdán található még a megújult Aquacinema Gyógy- és Wellnessfürdő. A fürdő rendelkezik wellness részleggel, valamint a fürdő szerelmesei számára 14 db csúszdából álló csúszdaparkkal is.

A Cinemaqua Film- és Naturparkban fantasztikus filmes világ várja a látogatókat eredeti díszletekkel, hihetetlen látványelemekkel, elképesztő show-kal, dinókkal, díszlethajóval, VR-szobával, Európa legújabb és tematikájában teljesen eredetibb moziparkjában. Itt minden korosztály, minden érdeklődő megtalálhatja a kedvére való szórakozási lehetőséget, látványosságokkal és különböző egyedi attrakciókkal.

Már szinte hagyomány, hogy Kisvárda minden év nyarán otthont ad aMagyar Színházak Kisvárdai Fesztiváljának, mely hatalmas sikereket arat minden alkalommal a művészetet és színházi előadásokat kedvelők körében.

Ugyancsak Kisvárdán található egy különleges szabadulószoba, amely tökéletes választás lehet kikapcsolódás vagy csapatépítés céljából.

A TulipGarden Rétköztől 14 km-re fekvő Papon található a környék egyedülálló alpaka farmja. Előzetes egyeztetés alapján az ide látogatók közelebbről megismerkedhetnek az igazán különleges állatokkal.

Csupán 40 km-re található a TulipGarden Rétköztől, a Levelek Wakeboard és Vízisí Centrum. Az adrenalin függők számára garantált élményt biztosít. Kicsik és nagyok egyaránt élvezhetik a sport adta szabadságérzetet. A centrum azok számára is látogatható, akik csak napozásra és kikapcsolódásra vágynak.

Szatmár Kincses-Szigetén, Nagyarban található a páratlan szépségű Luby-kastély. A kastély udvarában található rózsakert egyedi és varászlatos környezet biztosít esküvők, rendezvények és konferenciák megtartásához is.

A TulipGardentől Rétköztől kicsit távolabb, 45 km-re fekvő Nyíregyházán található a Nyíregyházi Állatpark. Európa egyik legnagyobb állatállománnyal rendelkező állatparkja különleges hangulatú tölgyerdőben látja vendégül az állatbarátokat.

A szabadidős tevékenységek kedvelői a TulipGarden Rétközben tett látogatásuk során ellátogathatnak a Zemplén Kalandparkba. A kalandpark Sátoraljaújhelyen található, a kerttől 46 km-re. Magyarország leghosszabb libegője és leghosszabb bobpályája mellett az adrenalin kedvelők kipróbálhatják az extrém átcsúszó pályát is. A Kalandpark az a hely, ahol korosztálytól függetlenül mindenki megtalálhatja azt, amivel a legjobban ki tud kapcsolódni.

A TulipGarden Rétközhöz legközelebb lévő nagyobb város, Kisvárda, mely 5 km-re található. A településen több színvonalas vendéglátóhely várja az ide látogató vendégeket, többek között a Vino Bar’N Bistro, Madison Pub & Restaurant, Cafe Vya Étterem és Bowling Club. A vendéglátóhelyek mindegyike minden ízlést kielégítő étel- és ital különlegességekkel várják a hozzájuk betérő vendégeket. Lehetőség van előzetes egyeztetés alapján magánrendezvények (baráti összejövetelek, családi események, esküvő) megtartására is.

Vendéglátóhelyek tekintetében említésre méltó hely a Coffee Tea Area és a Poncsák Cukrászda. Mindkettő vendéglátóhelyről elmondható, hogy igazán egyedi és különleges termékekkel rendelkezik. A Coffee Tea Areaban különféle kávékülönlegességekkel kedveznek a kávé szerelmeseinek. A kávék mellé minden nap friss sütemények is kaphatóak. A Poncsák Cukrászdában a saját készítésű főzött fagylaltokból és friss süteményekből választhatnak a vendégek.

 

Szálláshelyek

Attrakciók

Éttermek

Gyorsbüfé

Pizzéria

Pe-Ba Presszó és Pizzéria Szabolcsveresmart – //pe-ba-pizza.metro.bar/?lang=hu

Cukrászda

Poncsák Cukrászda Kisvárda – //www.poncsakcukraszda.hu/

Kézműves kávézó

Coffee Tea Area – //www.facebook.com/coffeeteaarea/