Skip to main content

A TulipGarden Tiszó-tó első tulipán, jácint és nárciszszürete

Kedves Érdeklődők!

Tavasszal először nyitja meg kapuit a TulipGarden Tisza-tó!
Nagyon sok szeretettel várunk minden kedves Érdeklődőt a szedd magad szüretekre !
 
Az áprilisi időpontok alkalmával kezdetben jácint és nárcisz, majd tulipán szüretelésére nyílik lehetősége a kedves Látogatóknak.
Fontos: A virágzást az időjárás jelentősen befolyásolhat. Ebből adódóan a rögzített események időpontjai változhatnak, de erről időben értesítünk minden kedves Érdeklődőt.
Metszőolló, és kosár kölcsönzésére letéti díj ellenében lehetőséget biztosítunk .
A TulipGarden kutyabarát hely, így várunk minden kutyabarátot kis- és nagy-kedvencével a tulipánszüretre. Kérjük, az itt tartózkodás ideje alatt gondoskodjatok a póráz használatáról !
A belépés ingyenes. A virágok fajtánként eltérő áron vásárolhatóak meg.
Helyszín: a TulipGarden Tisza-tó udvara. Abádszalók TulipGarden Tisza-tó
Megközelítés:
Autóval Abádszalóktól 3 kilométer Kunhegyese felé haladva. A Google Maps és a Waze keresőjében TulipGarden Tisza-tó névvel megtalálhatóak vagyunk.
Autóbusszal könnyen el lehet jutni hozzánk, azonban közvetlen vasúthálózat a települést nem érinti, így onnan autóval lehet tovább haladni. Ha valaki úgy döntene, hogy vonattal indulna útnak, akkor kérjük, ebben az esetben mindenképp alaposan informálódjon.
Parkolni a bejárat előtti területen lehetséges!
Folyamatosan frissülő információkért csatlakozz az eseményhez és kövess minket Facebook oldalunkon is! //www.facebook.com/tulipgardentisza
A változás jogát fenntartjuk!