Barion Pixel Skip to main content

TulipGarden Vát idöpontváltozás

By 2022.04.12.április 22nd, 2022Hírek
IDŐPONTVÁLTOZÁS❗️❗️❗️
Kedves Tulipánkedvelőink 
Sajnos az időjárás nem kedvez a tulipánoknak. Még sok napsütésre, melegre van szükségük, hogy a virágzás látványos legyen. Nem szeretnénk Nektek csalódást okozni, így arra az elhatározásra jutottunk, hogy Április 16-án (szombat) rövidített nyitvatartással 12:00 órától 16:00 óráig nyitjuk meg kapuinkat. Az Április 17-re (vasárnap) meghirdetett eseményt pedig sajnos törölnünk kell. ????????????☔️
Április 16-án, szombaton lesz lehetőség ugyan tulipánszüretre, de ezek a tulipánok valószínűleg még csak bimbós állapotban lesznek. Vízbe téve azonban szépen kinyílanak otthonaitokban is. Aki elsősorban a látvány és fotózás miatt érkezne, neki a következő hétvégét ajánljuk, mert arra már látványosabb lesz a tulipánvirágzás.????✂️????????
Kérünk Bennetek, hogy figyeljétek majd a kihelyezett információs táblákat, hogy mely sorok lesznek a szüretelhetőek! A többi tulipánsorhoz pedig még a türelmeteket kérjük! ????????✅️
Oldalunkon folyamatosan tájékoztatunk Benneteket a kert állapotáról! Figyeljétek az oldalt és a meghirdetett eseményeket vagy érdeklődjetek indulás előtt a nyitvatartásról, virágzásról, hogy senkit ne érjen csalódás!
A MEGNYITÓ (Április 16 – szombat) alkalmával húsvéti tojáskereséssel, ajándékokkal készülünk Nektek. A tulipánkert első látogatóját pedig meglepjük egy TulipGarden Vát ajándékcsomaggal. ????????????????????
A TuliPiac???? is megnyitja kapuit.???????????????????? Rengeteg csodaszép kézművestermék közül válogathattok:
Az étel és ital fogyasztásról pedig a BONO Rendezvényszervezés & Parti szervíz gondoskodik. ????????????????☕️
Várunk Benneteket szeretettel! ????????
error: Content is protected !!