Barion Pixel Skip to main content

I. TulipGarden Vát Tulipánhagyma Vásár és TuliPiac

Kedves Tulipánkedvelőink!

Az I. TulipGarden Vát Tulipánhagyma Vásár és TuliPiac eseményen a finom ételekről, italokról és fagylaltról a Maja Fagyizó gondoskodik. 🍺🥤🍦🍨🍕
Gyertek vásároljatok a különleges tulipánhagymákból, válogassatok a TuliPiacon a kézműves termékekből és egyetek, igyatok finomakat!
———————-
Elkészült a I. TulipGarden Vát Tulipánhagyma Vásár és TuliPiac plakátunk. Sok szeretettel várunk Benneteket Szeptember 24-25, 10:00 órától 17:00 óráig! ❤A vásáron különleges tulipánhagymákkal várunk Benneteket. 🌷🧅 A TuliPiacon kézműves kiállítók termékei tekinthetők és vásárolhatóak meg. 🎨🧵A gyerekeknek játszótérrel, színezőkkel és arcfestéssel kedveskedünk.🪅🎈Ebben a két napban találkozhattok a Rózsa-Vát Faluszépítő és Kulturális Egyesület -tel is, akik sok szeretettel várják az érdeklődőket.
A becsületkasszánkat ebben a két napban is kihelyezzük és az Összefogás A Szánhúzókért Alapítvány 🐺🤍 részére gyűjtjük az adományokat. Amennyiben nem pénzbeli adománnyal szeretnétek segíteni, akkor hozzátok el hozzánk a nekik szánt adományaitokat és mi eljuttatjuk a részükre. Amire szükségük van: táp, jutalom falatok, Advantix. Tudtátok, hogy virtuálisan is lehet náluk örökbefogadni kutyust? Ami szerintünk nagyszerű ötlet! Amennyiben nem tudsz kutyust hazavinni segítsd őt egy virtuális örökbefogadással! Az alábbi linken megtalálod az örökbe fogadható kutyusokat:
Köszönjük!
🌷🧅💶Tulipánhagyma fajták és árak:
🌷Pelger – 250 Forint/darab
🌷Apricot Impression – 250 Forint/darab
🌷Blushing Beauty – 250 Forint/darab
🌷Gavota – 200 Forint/darab
🌷Negrita – 200 Forint/darab
📅Tervezett nyitvatartás:
Szeptember 24. (szombat) 10:00-17:00 ⏰
Szeptember 25. (vasárnap) 10:00-17:00 ⏰
A nyitvatartási időn belül látogatható csak a kert!
Kamerával megfigyelt terület! 📽👀
🌷❤️ Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a hagymavásárra!
🌷📧 A folyamatosan frissülő információkért csatlakozzatok az eseményhez és kövessétek facebook oldalunkat!
🌷❗️A változás jogát fenntartjuk!
🐺📷 Hékásról a fotót ancsaphoto.hu készítette
Lehet, hogy egy kép erről: állat, szabadtéri és szöveg
error: Content is protected !!