Skip to main content

    TULIPGARDEN Nagykőrös    

    TULIPGARDEN Nagykőrös    

    TULIPGARDEN Nagykőrös    

    TULIPGARDEN Nagykőrös    

    TULIPGARDEN Nagykőrös    

    TULIPGARDEN Nagykőrös    

Kedves tulipánkedvelők!

Szeretném bemutatni magunkat! Godó Norbert vagyok, a Ginko Kertészet tulajdonosa, ami otthonául szolgál a TulipGarden Nagykőrösnek. Feleségemmel, Godóné dr. Ács Klaudiával és húgommal, Godó Zsuzsannával közösen álmodtuk meg a mi tulipánmezőnket.

A tavalyi évben lehetőségünk nyílt csatlakozni a TulipGarden franchise rendszeréhez, melynek során elmondhatjuk, hogy egy szuper csapat tagjaivá váltunk. Célunk az volt, hogy Nagykőrös, valamint a környékbeli városok, települések részére is elérhetővé váljon a tulipánszüret, és az ezzel járó feltöltődés, kikapcsolódás lehetősége.

A Ginko Kertészetet több, mint 10 évvel ezelőtt alapítottam meg. Rengeteg munkának és erőfeszítésnek köszönhetően az évek során óriási fejlődésen ment keresztül. Egynyári virágok nevelése mellett olasz, valamint holland és mediterrán növények is elérhetőek nálunk. Az elmúlt évek során pedig már lehetőségünk nyílt viszonteladókat is kiszolgálni. Nagy örömünkre évről-évre nagyobb a kereslet az árudánk iránt, mely hatalmas boldogság és motiváció számunkra. Fantasztikus érzés látni, hogy a rengeteg gyönyörű növény láttán a hozzánk betérők — ha csak egy kicsi időre is — megfeledkeznek a hétköznapi gondjaikról. A tulipánszürettel ezt az érzést szeretnénk tovább fokozni.

A kertészet belső udvara ad helyet az 52 000 darab, nyolc különböző fajtájú tulipánhagymának. Igyekeztünk minél színesebb, különlegesebb fajtákat válogatni, melyek áprilistól csak arra várnak, hogy megcsodáljátok, hazavigyétek őket. Megtalálható lesz többek között a klasszikus piros, sárga, valamint fehér mellett az egzotikus pink, fekete és cirmos fajta is. Terveink között szerepel, hogy különböző programokkal színesítjük a „szedd magad piknik” hétvégéit. A gyerekek részére ingyenes ugrálóvár, játszótér, valamint csillámtetoválás és arcfestés is elérhető lesz. Kézműves termékekkel, finom ételekkel és óriási szeretettel várjuk a ki­rándulni vágyó, virágot szerető embereket.