

Jan Bos: pirosas-rózsaszínû virágaival vidám es lenyûgözô látványt nyújt.
A jácint egy hagymás évelô, erôs illatával és számos különleges színváltozatával hívja fel magára a figyelmet. Hosszúkás és élénkzöld levelei közötti száron találhatjuk a kis harangszerû virágokat. Kistermetû, 15-25 cm magasra nô. Reméljük, ezek a gyönyörûségek 2-3 hétig fognak virágozni nálunk.
Friss hírek az agrárgazdaságból
2025. június 19. napján kihirdetésre került az Ukrajna […]
A méltán híres spanyol pácolt sonka gyártási technológiáinak […]
A Magyar Közlöny 2025. évi 73. számában megjelent az […]
A John Deere büszkén mutatta be vadonatúj önjáró […]
Szomjazik az ország, holott ilyenkor szokott esni a legtöbb […]
Friss hírek az agrárgazdaságból
2025. június 19. napján kihirdetésre került az Ukrajna területén fennálló fegyveres konfliktusra tekintettel kihirdetett veszélyhelyzeti rendeletek törvényi szintre emeléséről szóló 2025. L. törvény, mely többek között módosítja az erdőről, az erdő védelméről és az erdőgazdálkodásról szóló 2009. évi XXXVII. törvényt. A 2025. törvény L. törvény (Módtv.) az erdőről, az erdő védelméről és az erdőgazdálkodásról szóló 2009. évi XXXVII. A Július 20-tól módosul az erdőtörvény bejegyzés először Agrotrend-én jelent meg.
A méltán híres spanyol pácolt sonka gyártási technológiáinak elsajátítása céljából a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) idén újabb workshopot szervezett a katalán IRTA agrár-élelmiszer kutatóintézetében. A katalán IRTA (Research & Technology Food & Agriculture) monellsi Intézetével közösen 2025. június 16-18. között megrendezett háromnapos workshop során a résztvevők a szárazon pácolt sonkakészítés elméleti hátterének megismerése mellett, a A Ismét magyar résztvevők a spanyol húsipari workshopon bejegyzés először Agrotrend-én jelent meg.
A Magyar Közlöny 2025. évi 73. számában megjelent az agrárminiszter 26/2025. (VI. 19.) AM rendelete, amely módosítja a Magyar Élelmiszerkönyv kötelező előírásairól szóló 152/2009. (XI. 12.) FVM rendelet húskészítményekre és egyes előkészített húsokra vonatkozó előírásait. A változások célja, hogy a szabályozás korszerűsítésével és pontosításával átláthatóbb, versenyképesebb, a fogyasztók számára megbízhatóbb tájékoztatást nyújtó élelmiszerpiac jöjjön létre. A rendelet fontos A Újra módosult a magyar élelmiszerkönyv bejegyzés először Agrotrend-én jelent meg.