Skip to main content

Csömödér

By 2021.04.13.Hírek, Rendezvényeink

A tulipán önkéntelen mosolyra késztet, mely megérinti a szívet

Hazánkban elkészült az ötödik TulipGarden ültetvény, amely helyileg Zala megyében, Csömödérben található. 2020. novemberében Sabján Krisztián és felesége Emese birtokán mintegy 20.000 tulipánhagymát ültettek el, amelyek a napokban virágzásnak indultak.

A „Szedd Magad” akcióban tavasszal ezzel együtt immáron 250.000 tulipán fog virágozni 5helyen Magyarországon. (Balaton, Mórahalom, Tisza-tó, Cegléd, és Csömödér).

Csömödérben nyáron a tulipánok virágzása után illatos levendulalabirintus lesz látogatható. A levendula virágzásakor az ide látogatók különleges levendulás finomságokat, sütiket, szörpöket kóstolhatnak.

A virágzások alatt a birtok ingyenesen látogatható, valamint virág szedésére is van lehetőség, ez ügyben az árak fajtánként változnak. A látogatáshoz a vírushelyzet miatt előzetes időpontfoglalás szükséges, amelyet a TulipGarden Csömödér facebook oldalon pillanatok alatt el lehet intézni.

A nyitás időpontja 2021.04.10 (szombat), valamint várhatóan Anyák napjáig még virágozni fognak a szépséges tulipánok. Egy kellemes, tavaszi, családi program lehet a virág kedvelőinek elérhető távolságon belül.

🌷A tulajdonosok nagy szeretettel várják az ide látogatókat.🌷
 
error: Content is protected !!