TULIPGARDEN MÓRAHALOM    

     TULIPGARDEN MÓRAHALOM    

     TULIPGARDEN MÓRAHALOM    

     TULIPGARDEN MÓRAHALOM    

     TULIPGARDEN MÓRAHALOM    

A mórahalmi TulipGarden 2021-ben kezdi meg működését és csatlakozik a TulipGarden „franchise” rendszeréhez, amely 3 éve működik Magyarországon. A TulipGarden ötlete azért fogalmazódott meg a szervezők fejében, mert egy olyan „nyugodt” szórakozási lehetőséget kívántak nyújtani mindazok számára, akik a hosszú téli hónapok után elsőként szeretnék élvezni az ébredő természet szépségeit. A tulipán a tavasz egyik legkedveltebb, legváltozatosabb dísznövénye, ezért is esett a választás erre a liliom-félére.

Az Alba Milagro Hungary Kft. 2020-ban költözött Mórahalomra és mindenképpen a város életének hasznos szereplőjévé szeretne válni, ezért is kezdeményezte a várossal karöltve a mórahalmi TulipGarden létrehozását. A kert megfelelő kiegészítője lehet a mórahalmi turisztikai értékeknek és kertészeti hagyományoknak.

A TulipGarden célkitűzése, hogy természetközeli és minőségi időtöltést biztosítson a családok és minden odalátogató számára, valamint hosszú távon kialakítson egy olyan közösségi teret, amely lehetőséget biztosít a helyi kézműves értékek bemutatására.

Friss hírek, információk

Közelgő rendezvényeink

Mórahalom közelében 46.207959, 19.952863, 6782

Csapatunk